Dior divatház

2020. október 16., péntek

Cartier La Panthere edition soir női parfüm

Cartier La Panthere edition soir női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6543

A csábítás játék, és az ellenállhatatlan illat egy női fegyver, amellyel mindig lépéselőnyben lesz. A Cartier La Panthére Édition Soir eau de parfum bármikor érzékien kifinomult illatba burkolja, amikor úgy érzi, hogy tündökölni akar.    


Virágos, pézsma illat. Temperamentumos, energikus nőknek mindennapos viseletre és különleges alkalmakra egyaránt való illat.

- Az illat összetétele: A gardénia és más virágok ragyogó esszenciái rendkívül nőies és érzéki, ugyanakkor gyengéd hatást keltenek. A földes tölgyfamoha megsokszorozza a kompozíció csábító hatását, az állati jegyek és a bársonyos pézsma pedig vadságot kölcsönöznek az illatnak. 

- Az illat története: Ez az Eau de Parfum azokra a gondolatokra épít, hogy minden nő egy ragadozót rejteget magában, és minden virágnak megvan a maga állati megfelelője. A La Panthére Édition Soir illatot, amelyet 2016-ban mutattak be, egy tapasztalt parfümőr, Mathilde Laurent alkotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...