Dior divatház

2020. október 15., csütörtök

Cartier La Panthere női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5234

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/cartier-la-panthere-noi-parfum.html

Panthere parfüm szimbóluma egy párduc, amely a parfüm jelképeként a szabadságot testesíti meg. Akik ezt a parfümöt viselik azok függetlenek, kecsesek és lázadóak. Az illat érzékiség és merészség valamint lágyság és elegáns nőiesség finom kombinációja. Bátor, mint egy nagymacska, exkluzív, mint egy neves ékszerész alkotása, zabolátlan, mint maga a szabadság. 

Ez a női Cartier La Panthére eau de parfum, egy érzéki illat, amely a mindennapok múzsája és inspirációja lesz. Nemes tónusai fényűző kiegészítői a mindennapos megjelenésnek és tökéletes tartozékai a természetes karizmának. Virágos-chypre illat. Leopárdot idéző, exkluzív üvegcsében egész évben viselhető. 

- Az illat összetétele: A fejillatot édeskés aszalt gyümölcsök, a bergamott citrusos akkordjai, zamatos rebarbara, mézédes eper és fűszeres ánizs alkotják. Szívillatként a csábító ylang-ylang, a romantikus rózsa, az érett körte, a kesernyés narancsvirág és a gardénia kerülnek előtérbe. Az érzéki alapillatot a moha, a jellegzetes pézsma, a bőr és a pacsuli adják. 

- Az illat története: A merész és érzéki Cartier La Panthére parfümöt 2014-ben dobták piacra. Egyedi üvegcséje a leopárdot, a legyőzhetetlen ragadozót idézi, amely a luxus kiegészítőiről ismert, neves francia márka, a Cartier jelképe.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...