Dior divatház

2020. október 19., hétfő

Donna Karan DKNY Stories női parfüm

Donna Karan DKNY Stories női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6546

Minden nagyvárosban végtelenül sok egyedülálló történet játszódik le, és csak rajtunk múlik, hogy a miénk milyen lesz. A női DKNY Stories Eau de Parfum New York városát jeleníti meg, annak minden arcával és kontrasztjával, így egyszerre modern és elegáns, gyöngéd és erős. Élje meg vele a saját sikertörténetét. Rendkívül fényűző kicsengésű, keleties, virágos illat mindennapos viseletre. Ideális modern nagyvárosi nőknek. 

Az illat összetétele: Nyitányát a frissen őrölt rózsabors, valamint az egzotikus guava valahová a citrusok és virágok közé tehető, jellegzetes illata uralja. Ezután a fekete írisz lenyűgözően titokzatos akkordjai lépnek előtérbe. 

A parfüm felejthetetlen és hosszú fináléját a melengető szantálfa, valamint a vaníliával színezett ámbra szinte függőséget kiváltó egysége teremti meg. Az illat története: A 2018-ban megjelent női DKNY Stories parfüm inspirációjául New York szolgált, a maga végtelen lehetőségeivel és a mindenhol jelenlévő szabadság érzésével. Luxus kivitelű üvegcséje csillogó rózsaszín felhőkarcoló formát kapott.

                                                                      


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...