Dior divatház

2020. október 1., csütörtök

Givenchy Very Irresistible EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=357

Történet: Audrey Hepburn emlékére, aki a parfüm csillogó ihletője volt, a Very Irresistible illata elsősorban a nőkről beszél és az ő spontaneitásukról, a fantáziájukról és a vonzerejükről.A parfüm megtestesítője, Liv Tyler a 20-30 évesek legújabb bálványa. Szemtelen, akárcsak Audrey, megtestesíti egy olyan parfüm frissességét és eredetiségét, amelynek alapja a rózsa. A Mario Testino által készített fekete fehér fényképen Liv Tyler egyszerű és elragadó pózban az eddigi legszebb szerepét kapta meg. 

Leírás: A több mint 35%-ban rózsából készült parfüm egyesíti a napfényes illatokat, mint például a csillagos ánizs és a vasfű levelek. A friss és energikus parfüm célja a csábítás és a meglepetés, a rózsa minden változatában. 

Üveg: Pablo Reinoso, a művészeti igazgató által tervezett üveg könnyed és merész akár egy felkiáltójel. Háromszög alakzatában az üveg játszik a fénnyel, visszatükrözvén benne saját magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...