Dior divatház

2020. október 27., kedd

Lancome La Vie Est Belle L Eau de Parfum Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5740

A Lancome La Vie Est Belle Intense gourmand női parfüm a kivételesség pillanatát ragadja meg. 

Lépjen be egy helyiségbe, és vonja magára minden jelen lévő férfi figyelmét.

A Lancome La Vie Est Belle Intense a közkedvelt La Vie Est Belle parfüm sikeréhez kötődik, melyet már világszerte szívükbe zártak a nők.

A La vie est belle Eau de Parfum 2012-es bevezetése óta számtalan nőnek nyerte el tetszését és kíséri őt a boldogság felé vezető úton. A klasszikus illatot a sambac jázmin, a tunéziai narancsvirág és az indonéz patchouli esszenciája teszi egyedivé, miközben a különlegesen gazdag firenzei írisz pallida virágos érzékiségbe burkolja viselőjét. 

2015 őszén a La vie est belle alkotói egy kényeztető újdonsággal álltak elő, amikor megalkották a La vie est belle Eau de Parfum Intense-t. Az illat szívét a csodás tubarózsa adja, amely a nagylelkűség virága és gazdag, mámorító illatakkordjaitól bárki elcsábul. 

Az illat mosolyát Lenôtre híres francia desszertjéből, a ''le Succes''-ből inspirálódva az ínycsiklandozó mogyoró akkord adja, amely egy csipetnyi frissességet kölcsönöz az eredeti illatnak. La vie est belle. Az élet szép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...