Dior divatház

2020. október 28., szerda

Yves Saint Laurent Paris EDT női parfüm

Yves Saint Laurent Paris EDT női parfüm

A különleges Yves Saint Laurent Paris parfüm a virágos és fás akkordok egyedülálló keveréke. Az illat megnevezése tisztelgés Yves Saint Laurent városa előtt. Hogy milyen illata is van Párizsnak? Szűk sikátorok, valamint tágas terek, jó hangulattal, mosollyal, üdvözlésekkel és csókokkal fűszerezve. 

Az illat jókedvet, vidámságot áraszt. Egy elegáns örökzöld parfümről van szó, mint maga Párizs jelképe, az Eiffel-torony. Sármos, mint a Champs Elysée-n sétáló párizsi hölgyek és egy csipetnyi bűvölettel hódítja meg az Ön szívét, amelyben a latin negyedek bája és a montmatnei művészvilág varázslatos hangulata keveredik. 

A parfüm a Notre Dame körüli rózsák, valamint a Szajna - parti virágárusok gyöngyvirág csokrainak illatát árasztja magából. Az említett esszenciákkal keveredik még a cédrus, szantál, jácint és bergamott illóolajok magával ragadó aromája. Az eredmény pedig a tökéletes illat. Párizs illata.

                                                                      


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...