Dior divatház

2020. november 7., szombat

Givenchy My Couture EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=353

A My Couture nő egyszerre sikkes és elegáns, ugyanakkor nagyon modern és aktív. Tudja, hogyan kezelje önmagát, és minden értékes percet megbecsül, amikor felölti magára ezt a különleges illatot. Leírás: A My Couture üde, virágos illata kizárólag fehér virágokból épül fel, egy nagyon intim megközelítése a nőiességnek, amelyben a nő és a parfüm különleges kapcsolata lelepleződik. 

Frissességét az illat csúcsát alkotó fehér frézia adja, amelyet enyhén áthat a fűszeres sziromlevél. Az illat szívét nagy csokor finom, fehér, különösen nőies virágok alkotják, amelyben kifejlődik a virágok királynőjének, a fehér rózsának, a jázminnak és a gyöngyvirágnak az illata, ezt követi a bazsarózsa, a maga fűszeres, rózsaszerű felhangjával. Kifinomult kifejezése a nőiességnek. A virágokat körül lengi a pézsma és a mandula illata, maga után hagyva egy selymes, krémes illatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...