Dior divatház

2020. november 4., szerda

Yves Saint Laurent L Homme Libre

Yves Saint Laurent L Homme Libre

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4611

L'Homme Libre egy füszeres erdei illat bergamott, rózsabors és a pacsuli. YSL illata szabaddá tesz (L'Homme Libre) és biztos sokan szeretnék, ha táncos lábakat is. Yves Saint Laurent L'Homme Libre egy modern parfüm, amelynek illata kimondottan a sikeres férfiakra lett szabva. Az illat arcát egyenesen a híres táncos Benjamin Millepied testesíti meg, aki erről az egyedi esszenciáról a következőt jelentette ki: "Nagyon szeretem ezt az illatot. Frisstő, fiatalos és egyben férfias akkordok keverednek benne. A nap bármely percében viselhető.

" Ez a különleges parfüm tényleges frissességet áraszt magából. Tökéletes választás azon férfiak számára, akik a szabadság és lazaság hívei. Az illat könnyü mint a toll, de egyben erős és könyörtelen mint az óceán. Az energia, elegancia és szenvedély hármas kombinációját jelképezi. Sokkal többet jelent, mint egy egyszerü parfüm, ez az illat egy életstílust szimbolizál. 

Az illat fás alapját a pacsuli és a vetiver képezi, amelyet meglepő módon az ibolya, a bazsalikom, a vörös bors és a bergamott tökéletes harmóniájának illatkavalkádja egészít ki. Az Yves Saint Laurent L'Homme Libre korra való tekintet nélkül a tökéletes választás minden férfi számára, aki szeretik a szabadság és a szikrázó energia felejthetetlen érzését.

                                                                                   


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...