Dior divatház

2021. január 18., hétfő

Givenchy L Interdit EDT női parfüm 2019 és 2022

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6575

Amikor a sötétség fénnyel találkozik... A Givenchy bemutatja az új fejezetet, mely elvezet a tiltások borzongató világába. A megtestesült kettősség. A sötétség találkozása a fénnyel. Kontrasztok ütközése, melynek robbanásából rettenthetetlen nőiesség születik. Az illata borzongató. A fehér tele fénnyel. Narancsvirág és tubarózsa sokkoló egyesülése, melyet megzavar egy ellentmondóan izgalmas virágos jegy. 

 

Egy érzéki fehér virág, sötét, mágneses szívvel. A mákvirág akkord függőséget okozó hatása, melyet a vetiver és a pacsuli mély, fás jegyei kavarnak fel. Sugárzó, emelkedett. Az underground virág a felszínre tör. L Interdit Eau de Toilette. A tiltások borzongása. Engedd a felszínre a valós énedet. A Givenchy L Interdit Eau de Toilette a tiltott terület határáig vezeti Önt. Illatkompozíciója csupa ellentét, izgalom és nőiesség, amivel felébreszti az érzékeket. Emelje ki valódi énjét és találkozzon az ismeretlennel! 

Virágos, fás és pézsmás illat. 2019-ben jelent meg a piacon, a mák szokatlan illatával. Az illat összetétele: Az illatkompozíció fejjegyei között a narancsvirág dominál, utána pedig tubarózsa és mák kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg, pacsuli, vetiver és elbűvölő pézsma fémjelzik. 

Az illat története: A Givenchy L Interdit illat 2019-ben jelent meg a piacon. Kidolgozott illatkompozíciója Dominique Ropion, Fanny Bal és Anne Flipo parfümőröknek köszönhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...