Dior divatház

2021. január 5., kedd

Chanel Coco Mademoiselle L Eau Privée női parfüm 2020

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6569

COCO MADEMOISELLE L Eau Privée a merész és szabad nő önkifejeződése. Kifejezetten éjszakára komponált puha és érzéki művészi alkotás. Olivier Polge a parfüm kreátora, először képzelt el éjszakai illatot. Az abszolút jázmin és a rózsaszirom jegyzeteinek finom összehangolása mellett az L Eau Privée a COCO MADEMOISELLE illat, legérzékibb és leglágyabb pézsmajegyeit hangsúlyozza. 

                                                                                


- Ihlet: COCO MADEMOISELLE. Kettős név, kettős személyiség. Független és szeretetteljes, huncut és provokatív, könnyed és túlzott. "Az L EAU PRIVÉE-val a COCO MADEMOISELLE könnyű és finom változatát szerettem volna létrehozni, egy éjszakai illatot képzeltem el, olyan mint egy puha és érzéki fátyol." Olivier Polge, a CHANEL-ház parfüm illat alkotója. L Eau Privée, COCO MADEMOISELLE végső érintés az éjszaka előtt. 

- Parfüm művészete: A L Eau Privée könnyű formulája a teljes és bőséges illatosításhoz éjszakára. Vigye fel a L Eau Privée-t olyan pulzuspontokra, ahol a bőr a legmelegebb: a csuklón, a fül mögött, a dekoltázs mélyedésében vagy a tarkón. Használható a haj illatosítására is. A test meleg kipárolgása fokozza a COCO MADEMOISELLE parfüm intenzitását egy kellemes esti fürdő után!

                                                                                     


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...