Dior divatház

2021. január 18., hétfő

Givenchy L Interdit Intense női parfüm 2020

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6576

A Givenchy a L Interdit Eau de Parfum Intense illattal új szintre emeli a borzongást. Meginvitál minket, hogy engedjünk a sóvárgásainknak. Ismerjük fel valódi természetünket és kövessük az ösztöneinket. Lépjünk be egy eddig ismeretlen területre. Az Underground virág feketébe öltözik. Lenyűgözően édes, ösztönösen nyers. 

A Givenchy L Interdit Intense Eau de Parfum olyan tiltott helyek legmélyére vezeti Önt, ahol a legerősebb érzelmeket fedezheti fel. Impulzív, nyers és hihetetlenül vonzó illatkompozíciója narancsvirágot, a szó szoros értelmében függőséget okozó tubarózsát, érzéki vaníliát és egy csipetnyi pörkölt szezámmagot rejt. Készen áll rá, hogy belevesse magát az ismeretlenbe és eddig rejtett helyekkel ismerkedjen meg? 

Fás jegyekkel kísért, keleties-virágos illat, 2020-ban jelent meg a piacon Elsősorban estére és hűvösebb napokra ajánljuk. Az illat összetétele: Először narancsvirágot és a tubarózsa elbűvölő jegyeit érezheti. Utánuk pacsuli kezd illatozni fás vetiverrel társulva. Az alapillat, amely a legtovább marad meg a bőrön, az ízletes vanília és a pörkölt szezámmag sós jegyei fémjelzik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...