Dior divatház

2021. január 13., szerda

Gucci Rush női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=790

Találkozás valakivel, akit nem ismersz, de kisugárzása elállítja a lélegzeted. Ez a Gucci Rush. Ciprusos, gyümölcsös, modern illatkarakter. Impulzív és ellenállhatatlan, akárcsak a szerelem első látásra – ez a Gucci Rush női Eau de Toilette. Minimalista, vörös üvegcséje tökéletesen illik minden táskához. 

Elég egyetlen illatolás, és azonnal elönti az az eksztatikus boldogság és lelkesedés, amit csak akkor érzünk, amikor a lehetetlen valósággá válik. titokzatos, virágos-chypre illat önbizalommal teli, modern nőknek elsősorban estére és különleges alkalmakhoz illik 

Az illat összetétele: A fejillatot zamatos őszibarack, az afrikai frézia és a kaliforniai gardénia szirmai jellemzik. Utánuk az érzéki szívillat kap hangsúlyt: a damaszkuszi rózsa, a bódító jázmin és a melengető koriandermag elegye. Az illatkompozíció alapját az egzotikus vetiver és pacsuli alkotják, amelyek az édes vaníliával kiegészülve csábítóvá, sőt ellenállhatatlanná teszik a Gucci Rush-t. 

Az illat története: Az illatkompozíciót Michel Almairac parfümőr alkotta. Ez az Eau de Toilette 1999 óta kapható a parfümériákban, és megjelenése után azonnal kultikussá is vált. A geometriailag szabályos, tökéletesen szimmetrikus és mélyen vörös üvegcsét nem lehet nem észre venni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...