Dior divatház

2021. január 27., szerda

Kylie Minogue Dazzling Darling női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5044

Mi Kylie Minogue titka, hogyan tud mindenkit elkápráztatni. Egyszerűen csak ragyog, mint a csillagok: tiszta, értékes és elbűvölően gyönyörű. Kylie magával ragadó kisugárzása egy új elegáns illatban. Kylie érzéki illatát az énekesnő természetes szépsége és pezsgő nőiessége ihlette. Vibráló és életteli, olyan, mint egy csillag, beragyogja a szobát. 

Férfiak és nők egyaránt kedvelik természetes kedvessége és bája miatt, árad belőle a lelkesedés, szeretet és rajongás. A Dazzling Darling egy fűszeres illat, érzéki jegyekkel, amely Kylie ellenállhatatlan szépségét és vonzerejét fejezi ki, és amely a ragyogó kifinomultságot és a pezsgő nőiességet egyesíti. Kylie szerint: Minden nő megérdemli a csillogást! 

A Dazzling Darling nőies, magával ragadó illat, amely önbizalmat ad, így könnyedén ragyoghatsz! Ugyanakkor mégis nagyon gyengéd és intim - titokzatos és kifinomult. Úgy gondolom, ez teljesen én vagyok. 


- Káprázatos illat: A hihetetlenül könnyű és magával ragadó Dazzling Darling meghatározó alapillata az írisz. Indításként a friss, fűszeres piros bors pajkossága érint meg minket, melyet az Açai bogyók roppanós aromája és az ibolya illata tesz tökéletessé. A szívillatnak a gyengéd rózsacsokor, a csábító írisz és a buja golgotavirág adja meg az eleganciát. Az érzéki pézsma, a kasmír és a szantálfa az illat mély és meleg oldalát mutatja meg, ezzel felejthetetlen alapra helyezi a kreációt. A finom nőiesség és a vidám kifinomultság Kylie valódi énjét tükrözi. 

- Káprázatos design: Ehhez a káprázatos illathoz hasonló megjelenés illik. A kecsesen ívelt, nehéz üveg az eredeti Darling illatra utal, de most elegáns ezüst kupakot kapott, melyen megtalálható a Kylie nevének kezdőbetűje, vagyis egy K betű. A mályvaszínű folyadéktól és a üveg oldalán szereplő kecses felirattól igazán nőies megjelenésű az üveg. A vidám lila színt tökéletesen kiegészíti a doboz többi részén megtalálható ezüst. 

- Fejillat: Gyöngyvirág, barack, grapefruit - Szívillat: jázmin, gardénia, pezsgő - Alapillat: vanília, vetiver, fehér pézsma, fás jegyek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...