Dior divatház

2021. január 13., szerda

Laura Biagiotti Venezia női parfüm 75ml EDT Különleges Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4915

A különleges Laura Biagiotti Venezia parfüm egy olyan tiszta női illat, melynek köszönhetően Önön egyetlen társaság sem tud csak majd úgy keresztülnézni. Keleties illat, érzéki nőknek. Elsősorban hűvösebb időjáráshoz. Venezia A szerelem városa múlt és jelen A kilencvenes években, egészen pontosan 1992-ben jelent meg Laura Biagiotti Venezia névre keresztelt parfümje. 

Csodálatos régi épületek, szobrok, templomok, sikátorok, zene, színek, ízek, emberek, nyüzsgés, forgatag, karnevál, bál, gondolák, szerelem? Ezerarcú, leírhatatlan, elérhetetlen, mégis a tiéd, a miénk, itt mind találunk valamit amiért ide vágyunk, s amiért aztán örökre visszahúz majd a szívünk. 

A Venezia egy igazán meleg, fűszeres illat, amiben benne van minden, amit ez a város adhat. Meseszép üveg és benne az aranyló csoda? Édes, mesterien összerakott, fűszerekkel, gyümölcsökkel bolondított alkotás, fűszerepben szilvával, tonkababbal, benzoégyantával, fahéjjal, szantállal és ezek csak a főbb összetevők, mellettük afféle finomhangolásként jázmin, mangó, bergamott, pézsma is szerepet kap. 

A gazdag összetevőknek köszönhetően ad olyan sokféle érzést. Hol a karnevál forgataga a titokzatos álarcokkal, hol az árkádok közé beszűrődő fény képe villan be, az illat pedig egyre mélyebbé, érzékibbé válik a bőrön. Az éjszakai Velence, mint ékszerdoboz, a hajnali köd fedte terek, s azok hallgatásában ott rejlő titkok Vagy napkelte fényében úszó város, épp olyan aranyszínben pompázva, mint a parfüm az üvegben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...