Dior divatház

Avril Lavigne Forbidden Rose


https://www.vip-parfumeria.hu/avril-lavigne-forbidden-rose.html

Avril Lavigne második illata, a Forbidden Rose arra ösztönöz, Hogy a saját szabályaid szerint élj és felejtsd el a határokat. Az illat egy szikrázóan gyümölcsös, virágos, fás kombináció, mely jegyek együttesen egy lendületes illatot alkotnak.

Mi inspirált a Forbidden Rose létrehozásához ?


Interjú Avril Lavigne-el új parfümjéről:

Avril: Az első illat a Black star, inkább a pop és a rock and roll képviselője. De a Forbidden rose a gót stílus jegyeiben készült. Mindennap hordasz parfümöt ?

Avril: Persze ! A parfüm a legfontosabb.

Avril: Nem fogok hazudni, de a parfüm még fontosabb, mint a smink. Ez határozza meg a hangulatom, sajátos módon. Sok-sok nevetés... megy ez ! Hogyan vettél részt a parfüm létrehozásában ?

Avril: Számomra nagyon fontos volt, hogy részt vegyek mindabban, ami én vagyok! Én választottam a gyümölcsöket, meg mindent, ami kell bele, persze a szakértői segítségre is szükség volt. Friss és vidám! Nagyon jól érzem magam, ha rajtam van. A barátaim is viselik. Szóval mindannyian kedveljük. Milyen tanácsot tudnál adni a lányoknak ?

Avril: Tudom, hogy unalmasan hangzik, de a belső szépség a legfontosabb, hogy te jó ember legyél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...