Dior divatház

Burberry My Burberry EDP női parfüm

 
 
Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban
Nagy nap ez a mai. Kicsit álmos, kicsit esős, dacos, kimért, cool, olyan brit. Budapesten is, és mindenhol a világon. Ilyen az, amikor új illatának bevezetéséhez a Burberry londoni időjárást rendel aláfestésnek.
A My Burberry csábító́ é́s időtálló illat. Az új parfümkreációt az eső utáni londoni kert illata és a híres, kockás belsejű "Trench Coat" (viharkabát) ihlette (kattints ide és olvasd el az ikonikus kabát történetét). Christopher Bailey (a Burberry ház kreatív- és vezérigazgatója) és Francis Kurkdjian (parfümőr) közösen alkották meg ezt a csodálatos, virágos, de fordulatokkal teli illatot. Az illat magabiztos, gyönyörű és elegáns, mégis visszafogott, ahogy azt egy vérbeli angol megkívánja. • És jöjjön, aminek jönnie kell: az illat arcai. Pillanat. Nem kapunk levegőt. Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban" Egy pohár vizet lesz" szíves. A brit divat ikonikus top modelljei először vettek részt közös fotózáson. Mind a ruha, mind a smink, az ikonikus Burberry "Trench Coat"-ot idézik, mely által a márka egyedülállóan képes összhangba hozni a divat és a szépség világát. • Kate és Cara az időtlen szépséget, az eleganciát és a hagyományos értelemben vett egyéniséget, optimizmust testesítik meg, azt a különleges és spirituális érzést, melyet minden nő érez, amikor a My Burberry illatot visel. A két modellben közös, hogy mindketten könnyedén testesítik meg a Burberry szellemiségét.
Carának 2010-ben volt az első Burberry kampányszereplése, és azóta is rendszeresen jelenik meg Burberry-ben a kifutókon és kampányaiban. Kate több mint 10 éve vesz részt a Burberry márka reklámjaiban. A fotózáson Kate és Cara ikonikus mézszínű Burberry "Sandringham trench coat"-ot viselt, a fotókat Mario Testino készítette, Londonban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...