Dior divatház

Estée Lauder Pleasures Delight női parfüm

 


Az evés az élet legnagyobb élvezeteinek egyike. Megfigyelhető, hogy az étel manapság egyre inkább összefonódik a divattal, a szépségápolással és az illatokkal. Az ételek egyre inkább couture státuszt nyernek, hála a kísérletező szellemű, újító mesterszaká- csoknak, a "dizájner ételek" kreátorainak. A textúrális ízkombinációk édesek, szexik és csábítóak is lehetnek, és akár az illatok, hatással lehetnek érzelmeinkre. Feltüzelhetik a képzeletet és felébreszthetik a szenvedélyt.

Estée Lauder a legédesebb kulináris élvezetek hatására álmodta meg díjnyertes pleasures illatcsaládja legújabb tagját, mely ugyanazt a gondtalan, vidám életérzést viszi tovább, mint az 1995-ben bemutatott első pleasures illat.

A pleasures delight lefegyverző játékosságát a lédús gyümölcsök, a friss citrusillatok és az ellenállhatatlan édességek ínyenc keveréke adja. A pleasures finom, könnyed virágillatával szemben az új pleasures delight krémesen gazdag.

Az ínyenc elemek, az enyhén cukrozott gyümölcsösség és a hab krémessége olyan kifinomult viselőt kíván, aki rétegezett textúrájú, gazdag illatot keres és akinek a testesebb illatjegyek utáni vágya kisérletezőkedvre utal.

Az érzékek öröme: A pleasure delight csábító fejjegyében a lédús gránátalma, a friss zöldnövények és a harmatos frézia illata keveredik az eperízű habcsók gyümölcsös illatával. Szívjegyében pazar virágcsokrot idéz a bazsarózsa, a liliom, a friss gyöngyvirág és a napraforgó illatának keveréke. Bázisjegyében cukrozott rózsaszirmok, csábító karamell, puha mályvacukor és vanília olvad egybe. Egy csipetnyi pacsuli gondoskodik az ínyenc költeményösszetevőinek egyensúlyáról és egyben melegséget, mélységet és érzékiséget kölcsönöz az illatnak.

Üzenet a palackban: A pleasures delight üvege az eredeti pleasures üvegének újraértelmezése. Modern, mégis kortalan. Lekerekített formái nőiesek, ovális kupakja egy folyami kavics formáját idézi. A parfüm maga gyönyörű rózsaszín, mely az illat ínyenc jellegét hangsúlyozza.

A pleasures delight hirdetésében, melyet Craig McDean fényképezett, Gwyneth Paltrow látható, amint rózsaszín ingben, rövidnadrágban ül biciklijén, melynek antik korsárkája friss virágokkal, érett eprekkel, muffinokkal és mandulás süteményekkel van tele, utalva ezzel az ételek és a divat, a szépségápolás és az illatok összefonódására.

"A pleasures az élet egyszerű pillanatait ünnepli, arra ösztönöz, hogy élvezzük ajelent. Én is erre törekszem mostanában. Igyekszem egyensúlyt teremteni a munkám és a családi élet között" - mondta Gwyneth a fotózás során.

Az eredeti, tiszta virágillatú pleasures, a bársonyosan testes, rendkívül nőies pleasures intense és a trópusi hangulatú, csábító pleasures exotic mellé felsorakozó pleasures delight színesiti a pleasures illatcsalád pallettáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...