Dior divatház

Estée Lauder Modern Muse Le Rouge női parfüm


https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/estee-lauder-modern-muse-le-rouge-noi-parfumok.html

Legyen merész! Ihlessen meg másokat!
Az Estée Lauder felfedi a modern nőiesség új, merész oldalát. A Modern Muse Le Rouge-t a modern múzsa fényűző, provokatív énje ihlette. A Le Rouge a magabiztos és szexi nőt testesíti meg, aki sosem marad észrevétlen. Kedvenc színe a stílusát és a magához az élethez való hozzáállását megtestesítő vörös. Az illat:
A gyümölcsös-virágos orientális illatok kategóriájába tartozó Modern Muse Le Rouge az érett gyümölcsök által életre keltett pazar rózsák és a múzsa drámai személyiségét megragadó, bársonyos krém-akkord szexi kontrasztja. Innovatív szerkezetének köszönhetően az illat kettős benyomást tesz, így lehetővé teszi a nők számára, hogy két, egymásnak ellentmondó akkordon keresztül azonosuljanak az illattal:
Érett rózsa-akkord: az illatnak ez az oldala a Le Rouge nő tagadhatatlan merészségét és a vörös szín üzenetét közvetíti. A Bourgeon de Cassis és a málna lüktető rózsaborssal és sáfránnyal ellensúlyozott lédús gyümölcsössége a bolgár rózsa szirmainak testességével és a Rose Centifolia frissességével egyesül.
Bársonyos krém-akkord: szexi, provokatív stílusérzékét és mindig drámai jelenlétét a csábító Vetriverrel és pacsulival keveredeő, testes madagaszkári vanília és pézsmamályva (Abelmoschus moschatus) ellenállhatatlan keveréke szimbolizálja, melyet a magnólia és a jázmin buja nőiessége jár át.
Csomagolás
A Modern Muse Le Rouge csomagolásának minden eleme a fényűzés és a kifinomultság jegyében készült. Ezt tükrözi már a hosszúkás, masszív, lekerekített szélű üveg formája és lenyűgöző, vörös színű kupakja is, melyet az Estée Lauder legelső illatát, a Youth Dew-t díszítő ikonikus masni ihletett. Az üveg a modern nőiesség merész vizuális megjelenítése. Minden részlete a Modern Muse Le Rouge üzenetét közvetítő, markáns állásfoglalás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...