Dior divatház

Prada Candy női parfüm

 


Prada Candy a nőies illat

A Prada Candy azonnal magával ragad, tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy egy merész világba repít el minket, megmutatja a Prada nőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás. Az extrémitást helyezve a középpontba, a Prada Candy abból a vágyból fejlődött, hogy minden helyzetből a maximumot hozzuk ki, valami teljesen újat, váratlant alkossunk. Most kell, hogy vakmerőek, merészek legyünk és szenvedélyesen éljük az életet.

Interjú Daniela Andrier parfümőrrel

- Mitől különleges a Prada Candy

- A Prada Candy-ben nem a szokványos arányokat használtuk, így tudtunk valami újat, váratlant alkotni.

- Mondanál néhány szót az extrém arányokról az illatban? - A benzoin meglepően magas koncentrációban van jelen. Ez a mennyiség megduplázta az eddig gyártott mennyiséget a Givaudan-nál, melyből jól látható, hogy milyen jelentős adagot használtunk az illatban. Már az 1% is magas koncentrációnak számít egy illatban, mi pedig 11%-ot használtunk! A Prada Candy egy nagyon merész, de mégis kifinomult és elegáns illat. Csodálatos egyvelege a hagyományos anyagoknak és az újításnak. A benzoin egy ősi alapanyag, de ebben a mennyiségben új értelmet nyert. - Mit lehet tudni az illat többi jegyéről?

- Az illat a pézsma érzékiségéből, a benzoin túláradásából és a kirobbanó karamellből álló érzéki háromszög.

- Mi teszi a Prada Candy-t ilyen mámorítóvá?

- A karamell jegye nagyon mámorító. Számos illathoz használnak karamellt, de a különbség az, hogy ez nem egy virágos vagy keleties illat némi karamellel ez maga az igazi karamell, nagyon elegáns, gyönyörű csomagolásban. Egyértelműen egy Prada illat?

A szintetikus karamell és a természetes benzoin jegyek együttes használata nagyon Prada. Mint a bőkezűsége. Felszabadult, játékos, színes, rengeteg fantáziával és költészettel. - Szerinted mi a kapcsolat a Prada Candy és a Prada Fashion között?

- A Prada Fashion erőteljes színeket használ, hihetetlen cipőket terveznek, minden kicsit el van túlozva, de valami csoda folytán mégsem túl sok. Amikor beleszippantasz a Prada Candy-be, nem tolakodó. A Prada ház mindig egyedit és tökéleteset alkot, és természetesen kompromisszumok nélkül. A világunk tele van kompromisszumokkal, de a Prada Candy a túlzásokról szól rengeteg bájjal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...