Dior divatház

Prada Candy Florale női parfüm

 


Prada neve ma már jól ismert a luxusparfümök között is.

A divatcég illatait a markánsság és az elegancia jellemzi.

Erőteljes, mégis összetett illatok, klasszikus üvegcsébe zárva. A kacér és játékos, mégis elegáns illatával a Candy Florale is jól illeszkedik az eddigi illatok közé.

A márka "arca" Léa Seydoux, a Grand Hotel Budapest címu filmből is ismert színésznő. Ő formálja meg Candy alakját, aki ""Ha a szerelem pite volna, Candy még egy szeletet kérne. Ha a szerelem ital volna, Candy duplát rendelne. És ha a szerelem virág lenne. Candy hatalmas csokrot szeretne!"

Ez a mondás tökéletesen összefoglalja Candy hangulatát, a páratlan jókedvét, az életszeretetét. Candy szerint a szerelem olyan, mint a virágok.

Kacér játékra hív minket, ahol az érzékiség a tetőfokára hág. Virágok ezrei veszik körül, élvezi a lágy szirmok tapintását. Candy természetes szépsége kivirul A Candy Florale szikrázó olasz cédrust idéző fejjegye eleganciát kölcsönöz a viselőjének, még a friss virágcsokrot idéző szívjegy simogatóan körülöleli őt. Az ikonikus Candy alapjegyek, az érzéki laoszi benzoin, a pézsma és a karamell pedig mélységet, édességet, érzékiséget adnak az illathoz. A Candy Florale csomagolása is ellenállhatatlan.

Az igéző rózsaszín doboz legfőbb díszítőeleme a Prada-kollekciók inspirálta virágmotívum. Candy virága olyan, mint ő maga: első ránézésre egyszerű, de mégis egyedi és különleges. Az ArtDeco stílust idéző dobozbelsőből szintén rózsaszínű üvegcse bújik elő, félgömb alakú szórófejével emlékeztetve a Candy Florale virágos illatára. A palack íves, intenzívebb rózsaszín talpa játékosságot csempész a kompozícióba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...