Dior divatház

2024. április 20., szombat

Paco Rabanne XS férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=485

A provokatív, férfias illat szabad folyást enged a szenvedélynek és a legvadabb vágyaknak is. Olyan, mint egy szerelmi bájital, amelyet vadmentából, görögdinnyéből, orosz bőrből, tölgyfamohából és még sok más egzotikus összetevőből keverték. Add hozzá saját férfiasságodat, és a hatás garantált! Dobozát könnyedén felismered, mivel már kívülről is lángol. Az öngyújtószerű, felnyitható kupak maradt a régi, de színe immár matt réz. Vigyázz azért meg ne égesd magad! 

Történet: Az XS ('excess', azaz túlzás) a latin férfiak túláradó érzékiségét idézi. A reklám a szex lényegének kifejtése egy fémekkel teli világban. A provokatív XS a modern férfiasság és az azzal ellentétes gyengéd érintés együttesét fejezi ki. Leírás: Paradox parfüm, amely fás és aromás árnyalatokat egyesít. Menta, koriander és boróka fűszeres frissessége áll szemben a muskátli gyümölcsös-almás jegyének melegségével. Enyhe tengeri jegy teszi korszerűvé. 

Üveg: A férfiak által férfiasnak tartott dolgoknak megfelelően az üveg öngyújtót mintáz, amely "felgyújtja a tüzet".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gaultier Ma Dame Rose n Roll női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3841 A Ma Dame illat évfordulója alkalmából Jean Paul Gaultier különleges ünnepsé...