Dior divatház

Prada Candy L'Eau női parfüm

 


Élj a mának! Prada mindig is nőiességet próbálta hangsúlyozni, nem csak a ruháiban, de az illataiban is.

A legújabb illat, a Prada Candy L'Eau jegyeiben a nő személyiségének számos oldala tükröződik. Lendületes, elegáns és kényeztető, az illat titka főleg a Candy nő azon optimista világnézetében rejlik, hogy nincs is jobb idő arra, hogy éljünk, mint a most.

Prada Candy L'Eau friss és üde jellege a pikáns és az édesen mámorító jegyek egyvelegében rejlik. Magas minőségű összetevők alkotják ezt a modern és kifinomult illatot, melyet Daniela Andrier alkotott Miuccia Prada kreatív igazgató irányítása alatt. A fehér pézsma, a benzoin és a karamell hármasát a citrus és a keleties virágos jegyek hangsúlyozzák, egy vibráló együttest hozva így létre.

Prada Candy L'Eau csomagolása friss és nőies, nude és arany. Az üveg nude színben pompázik, íves talpa kiemeli a benne lévő parfüm arany színét. A nyakán található Prada logó és a félhold formájú pumpa ragyogóvá teszik a kompozíciót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...