Dior divatház

Burberry My Burberry Black női parfüm

 


My Burberry Black- amely egy intenzív, érzéki interpretáció Bemutatkozik a My Burberry Black- amely egy intenzív, érzéki interpretációja az ikonikus My Burberry illatnak.

Az új illat, melyet a klasszikus fekete Burberry „Trench coat” ihletett, a Burberry divatház Kreatív Igazgatójának és Ügyvezető Igazgatójának Christian Bailey-nek és Francis Kurkdjian parfümőrnek az együttműködéséből született meg.

A My Burberry Black visszatér az angol kertek illatához, amely ezúttal a kezdődő vihart idézi és állítja ellentétbe a felhőszakadást a meleg, elbűvölő virágoskerttel.

Az üveg, Burberry ballonkabátra utaló motívumainak érzékisége a bőrön csak fokozódik. Az illatban az eső áztatta virágszirmok és az őszibarack nektár illata keveredik egy cseppnyi rózsa aromával.

Ez a rózsa illat a My Burberry illatból már ismert csábító rózsa illatnak egy édesebb hasonmása, melyet az Ámbra és a Pacsuli formál egy mély, érzéki illattá.

Fej jegyek: Jázmin

Szív jegyek: Kandírozott Rózsa, Őszibarack Nektár

Alap jegyek: Ámbra, Pacsuli

Az illatnak egy gazdag, borostyánszínű üveg ad otthont, mely minden részletében az ikonikus Burberry ballonkabátot idézi.

A sötét, márvány mintázatú kupak a kabát gombjait szimbolizálja; az egyedileg csomózott fekete gabardin masni pedig az angliai Castleford, Yorkshire-ből származik és emléket állít a Thomas Burberry által alkotott legendás gabardin szövetnek.

A doboz is a gabardin szövethez hasonló tapintású, melyen arany dombornyomással jelenik meg a My Burberry felirat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...