Dior divatház

Hugo Boss Boss Intense


https://www.vip-parfumeria.hu/parfum-ritkasagok/hugo-boss-boss-intense-noi-parfum.html

A csábítás művészete, mely mély érzékiségből és nőies magabiztosságból ered. Fás, virágos illatkarakter, elegáns, elragadó és csábító illat. Hugo Boss Boss Intense meleg illat, melyet mintha csak a csábításra teremtettek volna. 
A meleg, fűszeres tónusok, a jázmin természetesen nőies illata, az orchidea és a török rózsa ellenállhatatlan keveréke alkotja. Mindezt az érzéki fás tónusok palástja borítja be lágyan.
Hugo Boss Boss Intense intenzív, mégis egyedien könnyed és elegáns illata minden nőt meglep. Viselőjét feltölti energiával és belső erővel. Boss Intense az érzékszervek szenvedélyes eufóriája. Hagyja, hogy az érzelmek örvényében ússzon!

Hugo Boss Boss Intense elvarázsolja Önt kifinomult ízlésével. Tökéletes romantikus éjszakát tölthet vele, mely titkokkal és szenvedéllyel teli, felejthetetlen élmény lesz. A Hugo Boss Boss Intense parfüm a természetes női szépség megtestesítője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...