Dior divatház

Calvin Klein Eternity Now férfi

http://www.parfumdivat.hu/parfumdivathazak/calvin-klein-eternity-now-ferfi-parfum.html

 
 
Friss - egzotikus - férfias

Calvin Klein ETERNITY NOW férfiaknak üdítően friss és tagadhatatlanul férfias. A kompozíció váratlan illatélménnyel nyit, fűszeres gyömbér, zamatos kókuszvíz és csillagánizs káprázatos orgiája ejti rabul érzékeinket. A szívillatban karambola, cédruslevél és pacsuli intenzív frissessége ellenállhatatlan keveréket alkot, majd az alapillatban marokkói cédrusfa, tonkabab és madagaszkári vanília felébreszti az érzékeket, fellebbenti a fátylat az illatban tobzódó nemes fás összetevők sokaságáról.

Illat: lédús - fűszeres - fougere

Fejillat: fűszeres gyömbér, kókuszvíz, csillagánizs

Szívillat: karambola, cédruslevél, pacsuli

Alapillat: marokkói cédrus, tonkbab, madagaszkári vanília

Calvin Klein ETERNITY NOW üvegek újraértelmezik az ikonikus Calvin Klein ETERNITY parfümök klasszikus vonalait, friss és időtálló megjelenéssel. A tiszta, átlátszó üvegek mély, nehéz talpat kaptak, ami új dimenziót ad a csomagoláshoz, kifejezi az illatok luxus minőségét. A férfi és női parfümös üvegek közötti nyilvánvaló kapcsolatot mutatják az azonos sziluettek, finoman utalva a klasszikus Eternity örökségre. A parfümök romantikus színe, - halvány rózsás a női, finom szürke a férfi variáns - melegséggel és energiával töltik meg a gondosan tervezett dizájnt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...