Dior divatház

Playboy Play It Rock női parfüm

 


A Rock lány A Playboy Rock világa, a zenészek, a tündöklő celebek és a legmenőbb helyeken tartott koncertek világa. Ahhoz, hogy ennek te is részese lehess, egy új külsőre és egy kicsit pimaszabb hozzáállásra lesz szükséged.

Az új Play it Rock szabadjára engedi a legmerészebb, legvadabb oldalad. Ez az illat feloldja a gátlásaidat,és tudni fogod, hogy mi kell ahhoz, hogy rabul ejtsd a kiszemelt pasit: csillogó szemek és ajkak, illetve egy kis bőrszerkóba bújtatott szexi csipőringás.

A Rock illat titkai

A Play it Rock egy magávalragadó, mégis hihetetlenül nőies illat, melyet egy egzotikus virágcsokor és az édes, fűszeres illatok egymásba fonódása ad. Kezdetben a vérnarancs energiája találkozik a cukrozott alma édességével. Aztán amikor a rejtélyes és kontraszttal teli alapillat is a felszínre kerül, az illatból feltör a rockos stílus és életérzés.

- Fejillat: vérnarancs, cukrozott alma, sáfrány

- Szívillat: golgotavirág, frangipáni, narancsvirág

- Alapillat: fekete ében, vanília bab, pacsuli, bőr

A Play it Rock termékcsalád A rock'n'roll jegyek a Play it Rock illat merész csomagolásán is tükröződnek. A doboz vörös kígyóbőr mintával díszített, ami egy rocksztár ruhatárát idézi. A Playboy többi női illatához hasonlóan a nőies üveg rendelkezik a híres és csábító nyuszifej motívummal. A rock "n" roll életérzésért a kupak ragyogó karmazsinvörös színt kapott. Az üvegben található folyadék világos vörös színű, így gyönyörűen egészíti ki ezt a szenvedélyes színvilágot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...