Dior divatház

Givenchy Pour Homme férfi parfüm

 


"Az úriember visszatért". Givenchy férfiaknak szóló kilencedik illata "a korszerűség tisztelgése a klasszikusok elott". Az üde, fás parfüm mandarin, grapefruit, koriander és leheletnyi hedion (szintetikus jázmin) keverékével indít, a szívjegyben davana és vetivergyökér kivonata, az alapillatban pedig cédrus és jegenyefenyő gyantája illatozik. A kimért humorú reklámkampányban korunk úriembere letépi ingét és Sir Walter Raleigh módjára az autóból kiszálló hölgy lábai elé teríti. Úriemberünk ízlése kiváló. Kérkedés nélkül élvezi a luxust. Született arisztokrata, akár van nemesi címe, akár nincs. Erkölcsi és fizikai eleganciáját magabiztossága adja. A nők bálványozzák. Csábító alkat, ám azonnal megérzi, ha közeleg a valódi szerelem.

Leírás: Üde fejillatát könnyű, elomló mandarin adja, amely metsző, kesernyés grapefruittal, érdekes és átható korianderrel és leheletnyi friss, áttetsző hedionnal keveredik. A Givenchy pour Homme lényege a szívjegyben rejtőzik: gyümölcsös, fás, édes davana és száraz, föld jellegű vetivergyökér. Az alapillat gazdag, mély, férfias cédrusa és rejtélyes, megbabonázóan érzéki jegenyefenyő-gyantája nemes eredetük teljességét átadják a parfümnek.

Üveg : A Givenchy pour Homme egyszerre modern és időtlen, klasszikus és egyedi, letisztult, ám nem leegyszerűsített. A kialakítás ergonómiai és vizuális értelemben egyaránt az autóiparban gyökerezik. Férfikézbe simuló üveg, mintegy annak meghosszabbítása. A széles és lapos ívelés, amely az üveg alján alig érzékelhetően oválisba hajlik, olyan lenyűgöző légellenállási mutatókkal bír, mint egy versenyautó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...