Dior divatház

2024. április 11., csütörtök

Givenchy Gentleman Society Extreme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7284

A Givenchy meghívja a legmegállíthatatlanabb Urakat, hogy csatlakozzanak a legizgalmasabb társasághoz az új Eau de Parfum Extręme -vel . Ez a férfias illat a sötét jegeskávé akkordot egy erőteljes fás virágillattal és egy fűszeres illattal ötvözi a legextrémebb Eau de Parfumhoz. Tökéletes párja azoknak a férfiaknak, akik saját szabályaikat határozzák meg, és túllépik a határokat a kiválóság könyörtelen törekvésében. 

A tökéletes férfi illat megalkotására törekszünk, a Givenchy gondosan válogatott kivételes nyersanyagokat, kiaknázva annak sajátosságait. Ez a férfias Eau de Parfum azonnali aromás és fűszeres csavarral nyit, a Clary Sage, a jéghideg borsmenta és a tüzes szerecsendió keverékével. A szív felfedi az eredeti Gentleman Society egyezményt, a Narcissus Absolute, az Iris Concrete és a Vetiver kvartett fúzióját, amely fokozza a kávékivonat-abszolút és a borsmenta esszenciát. 

A cédrusban, szandálban, pacsuli esszenciában és vaníliaabszolútban gazdag alap mély és tartós benyomást kelt. A couture által ihletett palackot újra megvizsgálják, hogy megtestesítsék az új extrém oldalt. A mélyfekete lakkfelületet a 4G logó díszíti merész, fémes bevonattal, amely kortárs élt ad az ikonikus dizájnnak. Ezenkívül a Gentleman Society Eau de Parfum Extręme palackja 15%-ban fogyasztás után újrahasznosított üvegből készül. Gentleman Society. Nem egy hely, egy lelkiállapot. Gyere és csatlakozz hozzánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...