Dior divatház

2024. április 17., szerda

Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7292

"A La Vie Est Belle Rose Extraordinaire a rózsa, Lancome ikonikus virágának újraértelmezése. Az új virágos Eau de Parfum egy Iris Concrete köré épült szívből és három különböző rózsakivonatból áll: friss rózsavíz, érzéki damascena absolue és űrrózsa összhang. Virágos szívét fás pézsma aláfestés erősíti. 

A La Vie Est Belle ikonikus mosolyát a neves művész, Catherine Krunas találta fel újra, így helyet adva egy faragott rózsának a palack szívében. Minden szirom tiszteleg a nők minden oldala előtt. A tökéletes rózsára törekvő három francia parfümmester kezében a La Vie Est Belle Rose Extraordinaire a parfüméria ikonikus virágának modern értelmezéseként jelenik meg. 

"A La Vie Est Belle Rose Extraordinaire a rózsa, az illatszer ikonikus virágának modern értelmezése", ahogyan Anne Flippo, parfümőr gyönyörűen fogalmazott. Ez a rendkívüli illat készítőinek elhivatottságának és művészi tudásának bizonyítéka. A rózsaszirmok ihlette La Vie Est Belle Rose Extraordinaire szárnyai fehérről rózsaszínre váltanak át, egy kis ezüst csillámmal kihangsúlyozva."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hermes Twilly Tutti női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7299 A Christine Nagel által a hermés-i lányok számára készített Tutti Twilly d H...