Dior divatház

2017. január 19., csütörtök

DKNY Be Delicious Fresh Blossom női parfüm



DKNY Be Delicious Fresh Blossom enyhén édes színezetű, könnyű és üde női illat. Már az üvegcsére vetett felületes pillantás is egy virágzó almaültetvényre emlékezteti. És ilyen az illat is. Eljövendő gyümölcsöket sejtető, kinyílt virágokkal teli.

Szívja magába a frissítő szellőt és a tavaszi napsütést! Töltse fel magát energiával a fárasztó nap után! A gyöngyvirág, rózsa és jázmin lágyan virágos jegyei elegánsan szűrődnek át a nyári gyümölccsel, melyet fás jegyek tesznek különlegessé. Kincs olyan nők számára, akik szeretik az életet és az energiát.
A Be Delicious Fresh Blossom egy ragyogó illat, amelyben egyszerre egyesül a vitalitás és a nőiesség, a gyengédség és az aktivitás.
Rendkívül dinamikus és szexi illat, mely a nap minden szakában viselhető, és képes kizökkenteni önt a mindennapi rutintól. Sétáljon az almaültetvényben, és lélegezze be az Fresh Blossom illatát! Az illat 2009-ben került forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...