Dior divatház

2017. június 29., csütörtök

Versace Eros Pour Femme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/versace-eros-pour-femme-noi-parfumok.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6070


A szenvedélyes nő illata.

"Az Eros Pour Femme a Versace erős és csábító illata. Megkapó illata és elegáns üvege köré épült lenyűgöző kampányunk, melyet Mert Alas & Marcus Piggott készített és a modell Lara Stone volt." Donatella Versace

EROS POUR FEMME
Az erős nő esszenciája egy ragyogó, érzéki illatba rejtve. Új legenda a Versace-től, mely telve van Eros és igaz szerelmének szenvedélyével - de mégis ki csábít el kit? Add meg magad a vágynak és az élet megállíthatatlan erőinek. Az erő, egyéniség és csábítás illata, művészeti igazgatónktól, Donatella Versace-től.
AZ ÜVEG:
Az üveg a Versace mitológiai emblémájával van ellátva. Az arany medúza és görög motívumok jelennek meg az impozáns üvegen. A görög motívum végig ismétlődik az üveg hátoldalán és dombornyomott medúza díszeleg az üveg kupakján.

AZ ILLAT:
Vonzalom, vágy és szenvedély. Eros egy parfümbe zárva. A csábító, élénk, nőies jegyek alkímiája. Kifinomult akkordja a citromnak és jázminnak, túlfűtött érzékiség és fás jegyek jellemzik.

Vonzalom:
Vibráló és értékes, a szicíliai citrom és a calabriai bergamot magára vonzza a figyelmet. A finom és hívogató gránátalma lenyűgöz és elcsábít. . Vágy: A jázmin autentikus és időtlen nőiességet közvetít. A babarózsa szirmok selymességet adnak az illatnak, míg a citrom virág élénksége kiemeli a virágos akkordokat és a Versace szülőföldjére és tradícióira emlékeztet.
Szenvedély:
Az ambrox kendőzetlen, mély és sejtelmes. A kéjes akkord érzéki fás, krémes szantálfa és mély pézsma illatai tökéletes illenek egymáshoz. Az intenzív és elbűvölő jegyek a tapintható érzékiséget idézik.

A KOMMUNIKÁCIÓ:
A mitológia kel életre a kampányban, melynek modelljei Lara Stone és Brian Shimansky. Eros, a szerelem örök istene találkozik az ismeretlen szenvedéllyel, mikor megpillantja a vízből született sellőt. Vonzódásuk erejét Mert Alas & Marcus Piggott kapta lencsevégre Donatella Versace művészeti vezetésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Giorgio Armani Acqua di Gio újratölthető férfi parfüm Extrait de Parfum

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7124 Az ikonikus Armani férfi illatot idéző parfüm Uraim, készüljenek fel egy jó ...