Dior divatház

2018. április 16., hétfő

Hugo Boss Boss Soul

https://www.vip-parfumeria.hu/Hugo-Boss-Boss-Soul.html







Hugo Boss Soul ellentétekkel teli férfi illat. Fény és sötétség, értelem és érzések. Azé a férfié, aki noha csábító a lelke mélyén, mégsem nem mutatja ki. Az illat gyümölcsök, fűszerek, virágok és fák tökéletes keveréke.

Először szétárad az ánizs, bergamott és mandarin finom fűszerekkel kiegészített illata. Már itt feltűnik az erős bergamott és az üde mandarin kontrasztja. A Soul parfüm szívében koriander, levendula, mogyoró és fahéj dominál.

Végezetül a hódító lélek alapjában az édes és fás tónusok kontrasztját figyelheti meg. A férfias illatot a sötét és csábító ámbra, a tonkabab, pézsma, vanília és vetiver könnyíti.

A parfüm üvegcséje, mely modern technológia segítségével készült, első látásra felkelti érdeklődését. A Hugo Boss parfüm dizájnja eleganciát, érzékiséget és férfiasságot áraszt, ezért ajándéknak is kiváló. A Hugo Boss Soul parfüm kellemes, "intelligens" illat, mellyel bármelyik férfi tökéletesen elégedett lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...