Dior divatház

2019. április 17., szerda

Gucci Bloom Acqua di Fiori női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6279

Gucci Bloom Acqua di Fiori női Eau de Toilette egy virágoskertben tett reggeli séta, melyben minden különleges virágon üde harmatcseppek csillognak. üde virágos illat romantikus optimista nőknek ideális mindennapi viselet.

Az illat összetétele Az illat a galbán leveleinek és a fekete ribizli bimbóinak sziporkázó kombinációjával bontakozik ki. Néhány pillanattal később megmutatja magát a csábító jázmin, tubarózsa és kínai lonc apró rózsaszín virágai alkotta szívillat. A teljes kompozíció pézsma és szantálfa alapon nyugszik, aminek az illat rendkívüli nőiességét és csáberejét is köszönheti. 

Az illat története A Gucci Bloom Acqua di Fiori a második közös munkája a Gucci divatház kreatív igazgatójának, Alessandro Michelenek és a legendás parfümőrnek, Alberto Morillasnek. Akárcsak a Bloom Eau de Parfum esetében, az illatot a női szépséget, erőt és közvetlenséget szimbolizáló virágok megjelenési formái és alakja iránti szeretet ihlette. A Bloom illat frissebb és játékosabb interpretálása 2018-ban került kereskedelmi forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...