Dior divatház

2019. május 10., péntek

Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4630



Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza egy friss, füszeres-fás illat, lágy, virágos tónusokkal gazdagítva. Nőknek, akik a szabadság, a pihenés, a kikapcsolódás szerelmesei. Merítsen energiát a természet legerősebb, legszikrázóbb eleméből, a vízből. 



Az Acqua di Gioia Essenza tökéletesen ellazítja testét és lelkét. Ez a kristálytiszta nektár hullámok verte tengerpartokat, párás fuvallatokat varázsol elénk, elrepít a világ legtisztább vizeinek mélyére. Az Acqua di Gioia Essenza, melynek illatát Giorgio Armani alkotta, tökéletesen összeforr a törékeny női lélekkel és kiemeli annak tiszta szépségét. Virginiai fák, kasmír és édes cukor könnyed tónusai segítenek elfelejteni a mindennapok gondjait, aromájuk elhozza a várt kikapcsolódást. 



A parfüm szívében elegáns jázminra lelünk, mely páratlan, szikrázó nőiességet ad az illatnak. A frissesség élményét csak fokozza a citrom, menta és rózsaszín bors alkotta szokatlan illat-kombináció, mely hosszú ideig elkíséri. Giorgio Armani minden idők leghíresebb olasz tervezője, aki illataiba is belecsempészi a márkára jellemző luxust és egyediséget. A minőségi Armani parfümök választéka nagyon gazdag, melyek közt találunk keleti-virágos valamint friss és természetes illatokat is, de a könnyed, gyümölcsös tónusok pártolói is kedvükre válogathatnak. 



Az Armani parfümök nyújtotta tökéletes élményt csak fokozzák a márkára jellemző egyedi tervezésü üvegek. Engedje, hogy az Armani elegáns, olasz stílusának fénye felmelegítse! A Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza-val a természet lágy ölén pihenhet, miközben környezetére friss és üde hatással lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...