Dior divatház

2019. november 14., csütörtök

Nina Ricci Nina Rouge EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6474

Tapasztalja meg az ínyencség teljesen új szintjét. Csak a megfelelő kupakot kell levennie hozzá. A Nina Ricci Nina Rouge Eau de Toilette egy mestercukrász műhelyébe kíséri, ahol a levegőben karamell illata terjeng. Adja át magát a "tiltott gyümölcsök" csábításának. Virágos illat minden alkalomra érzéki, öntudatos nőknek Gyönyörű és azonnal felismerhető üvegcse. 
Az illat összetétele: 

A Nina Rouge fejillatában a ragyogó málna és a citrom frissessége mutatkozik meg. Ezután ebbe a zamatos összjátékba bekapcsolódnak a gardénia bájos, mámorító jegyei, melyek a gyömbér virágával elegyednek. Ennek a gurmand Eau de Toilette illatnak az alapját melengető vanília és édes, ropogós karamell akkordjai alkotják. Az illat története: Még inkább Nina, még inkább Ricci. A Nina Rouge is egy ikonikus alma üvegcsében megbújó, varázslatos illat.
Ezúttal az Eau de Toilette nem átlátszó lakkréteg alatt rejtőzik. A jelzés értékű üvegcse hitelesen emlékeztet az édes karamellel bevont, piros almára, melynek már valaki nem volt képes ellenállni és beleharapott. Nincs min csodálkozni, hiszen az édes és a kissé savanykás kombináció annyira finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...