Dior divatház

2023. április 5., szerda

Carolina Herrera 212 VIP BLACK RUN THE PARTY férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5955

A rabul ejtő, csábító és merész illat, a 212 VIP Black RUN THE PARTY minden érzéket elvarázsol. Enyhén pikáns, aromás illat magabiztos férfinak, aki szívesen állnak a figyelem középpontjában. Hidegebb időre és különleges alkalmakra megfelelő viselet. Limitált kiadás! Az új férfigeneráció illata, akik saját történetüket maguk írják, ők alakítják ki a szabályokat, és úgy élnek, ahogy nekik tetszik. 

Fergeteges éjszakai parti konvenciók nélkül, rengeteg váratlan élmény és felfokozott érzelmek. Az illatban testet ölt az izgalmas várakozás, ahogy egy várva várt híresség végre megérkezik a partira, és árad belőle az exkluzív New York-i partik utánozhatatlan varázsa. Érzéki ánizs és édeskömény egy csipetnyi levendulával megbolondítva. Az exkluzív fekete vanília és pézsma pedig melegséget kölcsönöznek az illatnak. A Carolina Herrera 212 VIP Black igazi addiktív Eau de Parfum, amelyet mintha partikra teremtettek volna. Vonzóan elegáns aurát hoz létre ön körül, hogy minden szem csakis önre szegeződjön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...