Dior divatház

2024. június 11., kedd

Dolce & Gabbana Q Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7313

A Q Eau de Parfum Intense megőrzi eredeti párjának fejjegyeit, amelyet a szicíliai citrom frissessége jellemez, amelyet a narancs fényessége és a jázmin szirmainak hevessége fokoz. "Az új Q Eau de Parfum Intense-ben továbbra is a cseresznye a közös szál, de finom sötét cseresznyévé változik a legmelegebb és legmélyebb árnyalatokkal, keveredve a heliotrop nőiesebb és bódítóbb oldalával, anyagi textúrát adva az illatnak" magyarázza Daphne Bugey. 

Az eredeti Q Eau de Parfum fényesebb alapjával ellentétben az érzéki borostyánsárga harmonika kiemeli ennek az új változatnak a csábító energiáját. Az új, fás borostyán illat gazdagságát az értékes üveg és a gyümölcslé is kifejezi, amelyet a cseresznye színét idéző ​​erőteljes árnyalat jellemez. A Q EDP folytatva a kupak egy királyi koronát ábrázol arany és vörös színben. Ezáltal a Eau de Parfum Intense még magával ragadóbbá vált. A parfüm ízletes, nőies és kifejezetten érzéki jegyek keverékét árasztja, mindezt a nőiesség kompromisszumok nélküli érzéséért. Az illatot Daphne Bugey készítette kizárólag a Dolce Gabbana számára. 

Reklámkampány: Q Intense középpontjában egy mágneses és érzéki párkapcsolat áll. Saját világuk uralkodói, energiáik az ösztönök által összefonódnak, mágneses szövetséget hozva létre. Melyet kizárólag a szenvedély és az intenzitás irányít. Ez a két illat tökéletesen megtestesíti a modern király és királynő szabad és merész szellemét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lancome La Vie Est Belle Bouquet de Printemps női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6265 Lancôme La Vie Est Belle Bouquet de Printemps női parfüm - Parfüm Divat.hu (...