Dior divatház

2017. február 23., csütörtök

Kate Moss Velvet Hour női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfum-ritkasagok/kate-moss-velvet-hour-noi-parfum.html

Kate Moss Velvet Hour - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)


Érzéki és szexi parfüm Velvet Hour Kate Moss csodásan elegáns, új kompozíciója bejárja az egész világot. A méltán elismert illatcsoda mindenkit meghódít a kislánytól az érett asszonyig. Az este közeledtével, ahogy a nap lassan átúszik az éjszaka világába, egy különös, átmeneti időszak, a bársonyos óra - Velvet Hour veszi kezdetét. Velvet Hour - Bársonyos óra Kate Moss 2008 szeptemberében megjelenő új illata, a Velvet Hour, az éjszaka eme varázslatos erővel bíró szeletét hozza el számodra. Ahogy leszáll az éj, Kate Moss, a stílusikonként ismert szupermodell érzéki, bűnökre csábító világa tárul fel előttünk.

Érzéki és szexi illat Kate új illata révén a bársonyos óra aktív részeseivé válsz. Ez az a rövid, de nagyon izgalmas pillanat, amikor beköszönt az alkony, és a levegő szinte izzik a lehetőségektől, melyeket az előtted álló éjszaka kínál.

Az érzékiségnek és a csábításnak egy igazán intim, szinte rituális pillanata, Kate Moss szavaival: "Ez az illat megidézi azt a különleges pillanatot, amikor az éjszaka puha bársonyként vesz körül. Különösen szeretem ezeket a perceket, nagyon érzéki és szexi, tele vágyakozással és ígéretekkel."

Érzéki és szexi, akár a Velvet Hour Egy gazdag, rabul ejtően misztikus, fás-virágos illat kelti életre a Velvet Hour hangulatát. A sugárzóan vibráló kék bors és frézia illatát még jobban kiemeli a tömjén kasmír puhasága, mely csábítóan vesz körül. A szívillat klasszikus eleganciáját a szerecsendióval fűszerezett ultra nőies pacsuli vadítja meg. Az illat szexi alapját a szantálfa, ámbra és ébenfa gazdag, meleg jegyei adják, amely így válik igazán csábítóvá. Az éjszaka gyémántja Az illat által képviselt misztikus-éjszakai inspiráció köszön vissza a mélykék üvegen, amely egyesíti Kate Moss vintage stílusát az éjszaka ragyogásával és érzékiségével.



Az éjszaka gyémántja Az éj sötétjében értékes gyémántként megbújó, nőies, gömbölyded, szinte a kísértésbe vivő üvegforma és a rajta lévő éles metszések egy bámulatosan csiszolt gyémánt képzetét keltik.Az "éjszaka gyémántja" egy pompás, sötétkék dobozban rejlik, melyet bársonyt idéző textúrája miatt muszáj megérintenünk. A dobozt beburkoló füst még misztikusabbá teszi az éjszakai készülődés rituáléját.

A kifinomult, elegáns, stílusos és modern üveg Kate időtlen és egyedi szépségének tökéletes leképezése.

Kate Moss új illata, a Velvet Hour biztosítja azt a magabiztosságot és elszántságot, amely viselőjét a csábítás mesterévé teszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...