Dior divatház

2017. március 28., kedd

Stella McCartney POP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/stella-mccartney-pop-noi-parfum.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6095


Stella McCartney divatház 2016-os alkotása a POP. Virágos, modern, könnyed fiatalos és rakoncátlanúl vibráló illat a divattervező Stella McCartney Paul és lánya Linda McCartney közös alkotása. Szabad szellemű és modern gondolkodású nőknek tervezték. - nyilatkozta Paul Az illat áll két fő összetevője: tubarózsa és szantálfa. POP újraértelmezetten használja a tubarózsát, mely legendásan merész illat, hangsúlyozva annak fényesebb, erőteljesebb, vibráló napenergiáját. 

Az illat harmóniáját a szantálfa adja, mely kiegyensúlyozza a tubarózsa élénkségét. Ez a váratlan és meghökkentő kombináció tagadhatatlanul nőies illatot eredményez. A szabadságot, kreativitást és előítéletektől mentes szemléletmódot ünnepli ez az alkotás. Nem elhanyagolható a természet megóvásáért tett erőfeszítésük sem, mely a csomagolásnál nyilvánult meg: Az innovatív technológiát arra használták, hogy minimálisra csökkentsék a környezetre gyakorolt negatív hatásokat a csomagolás kapcsán. A Forest Stewardship Council (FSC) igazolja, hogy az összes csomagolás fenntartható erdőgazdálkodásból származik .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...