Dior divatház

2017. április 19., szerda

Guerlain Champs Elysees EDT női parfüm Különleges Ritkaság!



Guerlain Champs-Elysées, univerzális virágillat hölgyek számára. Olyan parfümre vágyik, amely képes egész nap magára vonzani a figyelmet? Amely alkalmas munkahelyre, de akár egy esti találkozóra is?

Sokoldalú gyümölcsös-virágillatot kínálunk most, arany üvegcsében. Próbálja ki a Champs-Elysées-t és nem bánja meg. Az első pillanatban az üde és lédús őszibarack, dinnye és ibolya gyorsan illanó illata örvendezteti meg. Majd elvarázsolja a rózsa, gyöngyvirág és bazsarózsa virágkoktélja, hogy a tökéletesség és harmónia jegyével láthassa el.


A végén az édes esszenciájú vanília és fa illata öleli körül és hosszú időre beillatozza bőrét. Hagyomány és pompa. Ezek a Guerlain parfümök, különlegesek, amelyek már 1828 óta, ez eredeti és nagyra értékelt parfümök gyártásnak kezdete óta dicsérik megálmodójuk nevét. Váljon igazi személyiséggé és kényeztesse testét és érzékeit egész nap és éjszaka a Guerlain Champs-Elysées univerzális női parfümmel!

Összetétel Fej: ibolya, ánizs, feketeribizli, mandula, barack, dinnye Szív: mimóza, mandula virága, hibiszkusz, orgona, bazsarózsa, rózsa, gyöngyvirág Alap: benzoin, vanília, szantálfa, mandulafa, cédrus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...