Dior divatház

2017. november 20., hétfő

YSL Elle Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/yves+saint+laurent+elle+intense.html

Elle Intense a közkedvelt Elle hangsúlyosabb, édesebb és koncentráltabb változata. Fő összetevője a málna és az üde licsi, mely az utolsó tónusáig végigkíséri az illatot. Az Elle Intense a gyümölcsösen virágos illatok közé tartozik, és az egész év folyamán viselhető. Jó szolgálatot tesz Önnek a megeröltető munkanapok alkalmával, amikor felszabadultan, csinosan szeretne megjelenni.

A kedvesével töltött romantikus vacsorán sem kell félnie, kedvező hatása ott sem marad el. Amikor a kedvenc szórakozóhelyén tölti az éjszakát, ezzel a parfümmel fékezhetetlenül engedheti el magát, a válogatott gyümölcs és csábító virágok illatát árasztva. Yves Saint Laurent az Elle jól bevált illatát vette alapul, mely hatalmas sikert aratott az egész világon, s új, intenzívebb megjelenéssel ruházta fel.

Az Elle Intense különösen elegáns üvegcséje hosszúkás formájával a karcsú női testet idézi. Mind az ékes flakon, mind az azt védő csomagolás a mély lila árnyalatában pompázik. A szépség, luxus és lélegzetelállító illat tökéletes összhangja teszi az Yves Saint Laurent Elle Intense parfümöt tökéletes ajándékká.

A licsi és a varázslatos málna gazdag, telt aromája az első pillanatokban a legkiemelkedőbb, majd lassan helyt ad a parfüm többi összetevőjének. A parfüm szivében üde vörös áfonya, előkelő jázmin és szépséges nőszirom illatozik.

Ezt a virágkompozíciót végül az intenzív ceyloni árvacsalán bűbájos akkordjai és az érzéki ámbra aromája zárja. Az Elle Intense alapját alkotó benzoin a régmúlt idők romantikáját idézi fel. Ez az Yves Saint Laurent műhelyét dicsérő alkotás hihetetlen kitartással rendelkezik, és összetevőinek koncentráltabb mennyisége a parfümöt magasabb intenzitással ruházza fel. Az Yves Saint Laurent a leghíresebb márkanevek közé tartozik. Luxusos konfekción kívül illatszerekből is szép kínálatot alakított ki.

Yves Saint Laurent parfümjei mindig minőségi, kiegyensúlyozott, tökéletesen időtlen illatszerek. Kedvelői több tucat olyan parfümből válogathatnak, melyek az egész világot elvarázsolták. A csábító Opium vonzza, mellyel rabul ejtheti álmai férfiját? Vagy az örök álmodozók romantikus illatára vágyik, melyet a virágos Paris testesít meg?


A modern, független dívák számára Elle sorozatát kínálja Yves Saint Laurent, ezek közül való az Elle Intense is. Egyedi, gyümölcsösen virágos bomba az elszánt, vitális, kifinomult hölgyek és lányok számára. Ha Ön kedvelte a parfüm első, eredeti változatát, az Yves Saint Laurent Elle Intense illatát egyenesen imádni fogja! Az Intense még virágosabb, még gyümölcsösebb, még kifejezőbb illat. Szerezze meg a vonzerőnek ezt a szépséges fátylát és vesse bele magát teljes szívvel az életbe! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lolita Lempicka Elle L aime női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5157 Az érzéki nők számára készült illat egyszerre meleg, érzéki és ragyogó aurát...