Dior divatház

2019. február 27., szerda

Burberry My Burberry

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/burberry-my-burberry-edp-noi-parfum.html



Burberry My Burberry női Eau de Parfum megszületését London virágzó kertjei ihlették. Virágos árnyalatokkal teli friss összetétel, mely felébreszti önben a luxus, nyitottság és izgalom érzését.

Az ikonikus ballonkabát inspirálta illat, mely egy londoni kert eső utáni illatát juttatja eszünkbe. Az üveg a ballonkabát részleteit tükrözi: a parfüm teteje a ballonkabát gombját idézi, a kézzel kötött masnik az angol gabardine szövetből készültek, amiből a ballonkabátok is.

Fej jegyek: cukorborsó, bergamot
Szív jegyek: muskátli szirom, birsalma és frézia
Alap jegyek: pacsuli és eső áztatta damaszkuszi rózsa

Édeskés frissesség, mely a nap kellemes pillanatait ragadja meg. A parfüm rendkívüli és kiemelkedően pompás alkalmakra készült. A Burberry My Burberry egy női Eau de Parfum csipetnyi bergamottal, citrusos jegyekkel vagy fréziával.

Kreativitás keveredik benne a hagyománnyal, ami egy világnyi érzelmi élményt takar. Kultikus és páratlan bódulat, melynek megjelenése minden hölgy számára erős és függőséget okozó szenvedélyt jelent majd.

Burberry My Burberry női Eau de Parfum üvegcséjének teste átlátszó, így felfedi a benne rejlő bézs kompozíciót. Barna zárókupakja az azonos színű masnival teljesen tökéletes egységet képez. 

Tapasztalja meg a szélsőségre összpontosító luxust, és vigye át ezt az üdítő illatot a mindennapi életébe! Váljon ellenállhatatlan ikonná! Az illat 2014-ben került kereskedelmi forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...