Dior divatház

2019. június 21., péntek

Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6401



Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc női Eau de Parfum olyan, mint egy vakító fényű, különleges gyémánt. Maga az örök érzékiséggel körülölelt modernitás és kifinomultság. keleties színezetű, virágos illat egész napi viseletre alkalmas Amandine Marie, Honorine Blanc és Christophe Raynaud készítette.

Az illat összetétele A lágy ibolyával kísért, finom, málnás nyitánynak köszönhetően már az első pillanatban beleszeret az illatba. Szívillatában a damaszkuszi rózsa és frézia addiktív esszenciája bújik meg. Alapjának vanília, pacsuli és mandula alkotta, felejthetetlen kompozíciója pedig egyszerűen rabul ejtő. 

Az egyetemes kompozíció eleganciájáról és tartósságáról a finom, fás jegyekkel aláfestett fehér pézsma gondoskodik. Az illat története A Lancôme La Nuit Trésor Diamant Blanc új nézőpontból mutatja meg a szerelem születését, és a csábítás történetének elmesélését az ikonikus La Nuit Trésor illatában folytatja. 

Üvegcséjét ezúttal a legeslegtisztább gyémánt ihlette. A fehér gyémánt úgy ragyog, mint semmi más, egyedül csak ennek az illatnak a viselője, aki itt az erő és a szépség valódi szimbólumává válik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...