Dior divatház

2020. február 3., hétfő

Bvlgari Man Wood Neroli

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6496



BVLGARI MAN kollekció bemutatja legújabb illatát, a BVLGARI MAN WOOD NEROLI-t, ezzel tükrözve az ember és természet közötti kapcsolatot. Egy felvillanyozóan új illat, melyet a BVLGARI mediterrán öröksége inspirált. Tisztelegve az BVLGARI olasz gyökereihez a BVLGARI MAN WOOD NEROLI egy új fejezetet nyit, amely a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE parfümmel kezdődött.
Az olasz part menti vadság inspirálta BVLGARI MAN WOOD NEROLI illat a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE földközeliségét veszi alapul, melyet kiegészít ragyogó, friss illatösszetevőkkel, hogy egy parfümben megragadja az ember és a természet szoros kapcsolatát. Alberto Morillas mester parfümőr arra a pillanatra összpontosított, amikor a mediterrán nap felmelegíti a keserű narancsfát újra összekötve az embert a legtisztább és legalapvetőbb értékeivel. Az illat megalkotásakor az embert a természetben képzelte el, ahogy a puha földön áll, a nap melengeti a bőrét, ezzel teremtve kapcsolatot a föld és az ég között, és mindenekelőtt önmagával.
A BVLGARI MAN WOOD NEROLI a neroli ragyogó jegyeivel nyit. Friss és virágos, a ragyogó napsütés energiájával, melyben a citrus esszenciája sóval és bergamottal egészül ki, hogy felidézze a Mediterrán természetet. Az illat szívjegyében a cédrus és a cyprinol kettőse a narancsvirág-kivonatban mártózik meg, amitől meleg és fás érzetet kap az illat. Ehhez a borostyán és a bőr jegyei is keverednek, ezzel sugározza a Mediterrán éghajlat nyugtató és ősi fenségességét. A fehér pézsma akkord zárja az új férfi illatot, amely már a BVLGARI márka védjegyévé vált. Férfias, érzéki és ragyogó, olyan érzetet ad, akárcsak egy második bőr lenne. Az üvegen a nyers szilárdság találkozik a ragyogó napsütéssel, ezt közvetítik a fém és arany elemek. A BVLGARI MAN WOOD NEROLI illat akárcsak egy erős talizmán, kapcsolatot teremt a vad természet és a modern városi életérzés között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...