Dior divatház

2020. november 3., kedd

Giorgio Armani Sí Passione Intense EDP női parfüm 2020

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6554


ÉLD ÁT A SZENVEDÉLYT! ÚJ SÍ PASSIONE INTENSE, A GIORGIO ARMANITÓL A Sí több, mint egy illat; egy látásmód és a modern nőiesség előtti tisztelgés egyben. Giorgio Armani Sí illata időtlen, mégis kortárs ikonná vált, és azóta határozza meg a szenvedéllyel élt élet szabályait. Giorgio Armani 2020-ban az ikonikus női illat igazán vibráló újraértelmézéséről rántja le a leplet: SÍ PASSIONE INTENSE. 

A PIROS EREJE PIROSBAN Összetett, mégis egyszerű: az ikonikus Sí üveg a női erő előtti tisztelgést jelképezi. A valaha volt legcsábítóbb és leglefegyverzőbb megjelenés, fokozott intenzitás és még több szenvedéllyel teli, vibráló piros szín. VIRÁGOS VIBRÁLÁS A Sí Passione Intense egy intenzív, mégis felejthetetlenül elegáns, virágos illat, melyet a vibráló fás és pézsmás jegyek tesznek mágikussá. Az ikonikus Sí illatok védjegyeként szolgáló fekete ribizli nektár fejjegy a jázmin abszolútum és a rózsajegyek alkotta hangsúlyos virágos szívvel keveredik. 

Az illatban életre kelő heves és erőteljes természeti energiát a cédrusfa és a pézsmás alapjegyek fokozzák tovább, az intenzitás pedig a pacsuli esszencia és vanília kivonat révén teljesedik ki. Egy óda a vibráló nőiességhez, a Sí Passione Intense illata a virágos kifinomultság és a szenvedélyes intenzitás kettősségének és kontrasztjának hiteles ünneplése. 

Az illat összetétele: A feketeribizli jellegzetes illata, amely a teljes Si parfümsorozatot végigkíséri, már amint beleszagol ebbe az érzéki és erőteljes illatkompozícióba, lenyűgözi. Hamarosan előtérbe lép a jázmin káprázatos illata, mely Giorgio Armani megfogalmazása szerint is a legszenvedélyesebb virág. Az illat felemelkedéséről és hosszú tartásáról a melengető vanília és az édesen fás pacsuli gondoskodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...