Dior divatház

2021. augusztus 23., hétfő

Dsquared 2 Red Wood női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6654

Dsquared2 Red Wood Eau de Toilette hölgyeknek érdekes, enyhén pikáns illatával garantáltan felkelti a figyelmet bármilyen társaságban. Ideális választás nappali viseletre, nyári, és tavaszi időjárásban, könnyed, gyümölcsös tónusainak köszönhetően. Mindennapos viseletre alkalmas illat, minden nő érzékiségét kiemeli, gyümölcsös-virágos illat.

Illat összetétele: A Dsquared2 Red Wood színe a fejillatban található, pikáns rózsaborsra, és lédús vörös áfonyára utal. Szívében kibontakozik a licsi illata, amelyet a rózsa, és magnólia virágcsokra egészít ki. Legtovább bőrén a csábító pézsma, titokzatos cédrus és a melengető borostyán illata marad meg. 

Illat története: A Dsquared2 Red Wood illat 2019-ben jelent meg a Dsquared2 Green, férfi változattal együtt. Könnyed, érdekes illat, amely a pikáns tónusokat ügyesen keveri az édeskés gyümölcsös aromákkal. Ideális társ a mindennapokra, és jól kiemeli viselője érzékiségét, különlegességét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...