Dior divatház

2021. augusztus 30., hétfő

Guerlain Homme EDT férfi parfüm Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3029

A Guerlain Guerlain Homme egy fás illat, mely mégis üde, energikus és felszabadult. Modern, élettel és dinamikával teli eszencia, mégis hihetetlen adag csábító érzékiséget rejt magában. A hosszantartó frissességet így nyers, szexi vonzerővel elegyíti. Akár a Guerlain összes illata, ez a parfüm is időtlen és univerzális. 

A bergamott hangsúlyosan citrusos illatát egy csepp menta teszi még hűsítőbbé, hogy a Guerlain Homme a frissesség esszenciája legyen. Már a flakon kinyitásakor úgy hat az illata, mint egy könnyű, frissítő reggeli zuhany. Ám férfias gyöngédség és szelídség is rejtőzik az illatban, mivel az indiai vetiver kivonatát tartalmazza, melynek édességét a cédrusfa nyers simasága egyensúlyozza ki. 

Exotikus hangulatot egy csepp mojito-esszencia ad az illatnak, mely így a bódító mámor auráját kölcsönzi viselőjének. A Guerlain Homme toalettvizet minden modern férfi kedveli, aki kénytelen napról napra harcolni a túlélésért a város dzsungelében. Ez az illat energiával, firssességgel és könnyedséggel ruházza fel. Kihangsúlyozza azonban atraktivitását és hihetetlen vonzerejét is. Az a férfi, aki a Guerlain Homme-t választotta, megnyerő, intelligens és nem adja fel a céljait. Olyan férfi, aki mindig megkapja azt, amit akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...