Dior divatház

2022. június 29., szerda

Bvlgari Man Terrae Essence EDP férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6786

A föld hatalma, gazdagsága, termékenysége inspirálta a Bvlgari Man Terrae Essence Eau de Parfum illatát. Egyedi illata ideális választás a magabiztos uraknak, akik nem félnek céljaik után haladni. Melengető illata leginkább a hidegebb időjárásban bontakozik ki, és ideális nappali, vagy esti viseletre is. Időtlen, igazán klasszikus illat! 

Az illat összetétele: A citrom és kalamondin frissítő koktélja azonnal új energiával tölti fel a Bvlgari Man Terrae Essence illat viselőjét. Az orrisz, és a különleges vetiverfű érzékiséget kölcsönöz az illatnak, míg alapja igazán férfias a füstös, földes tónusoknak köszönhetően melyek a sztóraxfa virágos, fás illatjaival keverednek. 

Az illat története: A Bvlgari Man Terrae Essence gazdagítja a Bvlgari Man kollekcióját, amelyet a természet elemei erejének szenteltek. A tűz, fa, és levegő után a föld került sorra amely a Terrae illatát inspirálta. Minimalista dizájnú flakonja barnás színt kapott arany részletekkel. Melengető tónusai ideálisak a hidegebb őszi, és téli időjáráshoz is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...