Dior divatház

2022. október 19., szerda

Dior Addict To Life női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4521

Dior Addict újra töltve Christian Dior divatház ismét egy fantasztikus virágos illattal örvendezteti meg a kifinomult női orrokat. A legújabb Dior parfüm az Addict to Life nevet viseli, melyet Karlie Kloss népszerűsít. A híres amerikai modell pontosan megtestesíti, amit a parfüm képvisel: érzékiséget és eleganciát. - A csillogó rózsa, a jázmin és a vibráló, fehér pézsma találkozása egy új, energizáló kompozíciót eredményezett, amely egészében frissességről árulkodik. 

Az illat, melyet a neves parfümkészítő, François Demachy állított össze, a nap bármely szakában tökéletes viselet, legyen szó piknikről vagy egy hangulatos vacsoráról, az édes virág illata életre kelti az érzékeket. - Dior Addict to Life csomagolása is viseli a jellegzetes Dior-vonásokat, ami a luxust juttatja eszünkbe. Bár egyszerű dizájnt kapott, az illat annál érdekesebb: kirobbanóan fiatalos, nőies és merész. - A 2002-ben megjelent Dior Addict a divatház legkelendőbb illata volt, vajon a legújabb kiadás is olyan népszerű lesz, mint elődje?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...