Dior divatház

2023. január 4., szerda

Versace Signature (Medusa) női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2496

Versace Medusa Az elegancia mesterfoka az új női illat, mely minden eddiginél virágosabb! Különleges ragyogása a Versace luxus világába repíti viselőjét. A csomagolás különlegessége a medúza szimbólum, mely minden Versace illatot elkísér. Az átlátszó üvegen arany színben pompázik a medúza, emléket állítva a klasszikus művészet tiszta szépsége előtt. 

Az olasz nők egyszerűen lenyűgözően képesek viselni mindent, ami arany, ékszerként, de akár fürdőruhaként is. Az embernek sokszor az az érzése őket látva, hogy ezt a színt nekik találták ki. Az olasz eleganciát képviselő Versace-világ luxusát hűen fejezi ki az arany medúzaszimbólum az új illatukon is, melyet most az átlátszó, szögletes üveg közepén látunk, teljes összhangban az üveg kupakjával. 

Döntően virágos illat, orgonával, lótuszvirággal, orchideával és jázminnal. A szenvedélyességet a pici fekete ribizli adja, a pézsma és a cédrus érett nőiességet kölcsönöz neki. Élvezed, hogy nőnek születtél? A kedvenced a ropogós hófehér blúz egy farmerral, arany balerinacipővel A napszemüveget hajráfként hordod évszaktól függetlenül Mindenképpen próbáld ki ezt a parfümöt !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dior Eau Sauvage 2017 férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5676 Dior az Eau Sauvage parfümben friss aromás hatással hozza a már jól ismert j...